Bel ons 059 701200

Welkom bij dé bandenspecialist in uw buurt
ATB Autobanden staat al meer dan 75 jaar lang in het vak. In onze ruime nieuwbouw op het nieuwe industrieterrein 'Kromme Elleboog' in Oostende kunt u doorlopend terecht voor professioneel advies en een uitgebreid servicepakket. U hoeft zelfs geen afspraak te maken!

Sterk aanbod, scherpe prijzen
We hebben alle belangrijke topmerken in stock. Zo vindt u bij ons altijd de band die past bij uw rijgedrag, voertuig én budget. Onze ervaren specialisten zijn bovendien perfect uitgerust voor het monteren en uitbalanceren van uw banden en het uitlijnen van uw voertuig. 
Uw veiligheid blijft tenslotte onze topprioriteit!

Extra diensten
Bij ons kunt u ook terecht voor alle reparaties en onderhoud van uw voertuig.
We vervangen dus ook uw remmen, schokdempers, uitlaat, ...
We doen het snel en correct.  Dat is minste wat u van echte vakmannen mag verwachten.
Ons nieuw pand biedt een ruime montageplaats voor personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en moto's. Wij hebben een grote stockageruimte voor uw zomer-en winterbanden.

Eurotyre: Europees netwerk van bandencentrales 
Wij zijn trots lid van Eurotyre Benelux: De groepering van zelfstandige bandenspecialisten in de Benelux. Het netwerk van Eurotyre verkoopt jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid banden. Hierdoor kopen we met zijn allen in aan de beste prijzen en hebben we een intensere samenwerking met leveranciers, bijvoorbeeld op vlak van opleidingen, marketingacties, IT support en dergelijke meer. Dit resulteert dan ook in scherpe prijzen en een uitstekende dienst naar u toe.

Kwaliteitslabel
ATB Autobanden behaalde het Michelin kwaliteitslabel Certified Center 2018-2019. Dit label kan enkel verkregen worden via een audit die 86 criteria omvat en wordt uitgevoerd door een extern en onafhankelijk bureau (SGS). Met deze aanpak wil Michelin de kwaliteit van de service aan de consumenten verbeteren en garanderen dat bandenspecialisten die beschikken over het label voldoen aan strenge normen wat betreft advies, technische dienstverlening en algemene service voor de klant.