Bel ons 059 701200

Hoe herkent u slechte remmen?

* Sommige auto's beschikken over er een waarschuwingslampje * een schurend of piepend geluid bij het remmen * de remafstand neemt toe * als u harder op de rempedaal moet trappen dan normaal.

Airco

Koelt uw airco niet meer zo goed? Heeft u last van nare geurtjes in de wagen? Ons airco onderhoud zorgt voor meer rijcomfort en een betere luchtkwaliteit in uw wagen.

Uitlaten

Kom langs voor een gratis diagnose van de uitlaatlijn, dit zonder afspraak.

Elektronische diagnose

Brandt er een onbekend controle lampje op uw dashboard? Wij beschikken over de nodige elektronische diagnose apparatuur om efficiënt en snel een diagnose te stellen van bijna elke voertuig. We kunnen alle elektronica uitlezen, fouten opsporen en wissen.

Hoe herkent u versleten schokdempers?

Uw wagen rolt of breekt uit in de bochten, is gevoelig voor zijwind tijdens het inhalen, duikt tijdens het remmen, stuitert op een verkeersdrempel, heeft een grotere remafstand dan normaal.

Autobatterijen

Komt de motor van uw auto moeilijk op gang? De gemiddelde levensduur van een normale batterij is ongeveer 5 jaar. Maar wanneer u veel korte ritten maakt, is dit aanzienlijk minder. Benieuwd naar de staat van uw accu? Kom langs voor een gratis accucheck!

Ruitenwissers

Zichtbaarheid is essentieel voor uw veiligheid. Vervang daarom tijdig uw ruitenwissers. Ruitenwissers zijn steeds op voorraad. De plaatsing van de ruitenwissers doen we gratis.