Bel ons 059 701200

Personenwagen banden

Goede banden zijn van levensbelang. Bij banden gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Welke band past het best bij u en uw auto? Wij geven u graag advies. Read more..

4x4 / SUV banden

De keuze van deze banden is afhankelijk van de voornaamste rijomstandigheden: SUV-banden, All Terrain-banden, MUD- of OFF-Road banden? Wij geven u deskundige raad. Read more..

Bestelwagen banden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitverhouding van de banden en wielen. Read more..

Motorbanden

Het juiste type motobanden monteren is belangrijk voor uw veiligheid en de rijeigenschappen van uw moto. Welke motoband het beste bij u past, hangt af van de technische kenmerken van uw moto en van uw rijstijl. Read more..

Truck banden

Fleetcheck: wij bieden u een volledig inzicht in de actuele staat van de banden van uw wagenpark door regelmatige vlootcontroles. Breakdown-service: snelle hulpverlening in gans Europa, 24 uren per dag, 7 dagen per week. Mobiele service: indien gewenst, komen wij bij u ter plaatse. Read more..

Industrie en Landbouw banden

Het vinden van de meest geschikte band voor de toepassing van uw intern transport is een belangrijke opgave. Wij leveren alle grote merken in al hun toepassingen. Wij hebben voor elk voertuig en band ook de bijpassende velgen. We leveren zowel deel- als ringvelgen. Read more..